Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за помощ .

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
    ама не струва 15000лв след 3години
    E струва 30 000 ма кат нов е бил 100 000,така е раотата е същатасамо дет ти караш китайска кола
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      E струва 30 000 ма кат нов е бил 100 000,така е раотата е същатасамо дет ти караш китайска кола
      математиката е прекалено трудна понякога

иначе 15 000 след 3 години струват блъсканите и изтърваните лизинги
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Тъй де ,той си е фен далекоизточните легени
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Тъй де ,той си е фен далекоизточните легени
          по добре китайски мерцедес отколкото 159 която срува 15000лв на 4год нали Мъри
          А сега може да започнеш да сравняваш мерцедес с алфаама нали знаеш че извън този форум всеки ще ти се смее
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

по добре китайски мерцедес отколкото 159 която срува 15000лв на 4год нали Мъри
            А сега може да започнеш да сравняваш мерцедес с алфаама нали знаеш че извън този форум всеки ще ти се смее
            А колко да струва, като 1,9 JTDM струва 51-53 000 чисто нова?!? Тоя Мерджан за колкото и да си го купил ще струва точно наполовина след 2 години, и изобщо не ми говори за конвертируемост на марката, че леля ми вече си колекционира две С класи и едната(2001 набор) се продава от от точно 3 години, а и за втората (2003) хич не са наредили на опашка

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:37 ----------

Първоначално публикувано от Instruktor Покажи съобщение
            Стана страшна драма. Вдигна се такъв скандал, че тия ще го помнят май до края на дните си. Ако до 10 дена колата не е готова си взимаме парите и чао и никогда Алфа, никогда Италиано. Проблема е отнесен в централата на Алфа Ромео и остана още малко мъки и тегоби.
            Я говори с шефа ти, като си вземете колата от сервиза, да вземе да ми го подари тоя кошник, че да ви отърва и двамата от мъките
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Моята баба е почти на 20 години и аз не съм я карал до момента в сервиз
              Alfa 155 2.0TS 8V '93
              sigpic
              VW LADAVAGEN '81
              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Ха, вижте какво намерих на сайта на Милано Моторс - Цитат : "За разработването на Alfa 159 са вложени над 900 млн. евро и усилен изследователски труд в продължение на 50 месеца. Резултатът е впечатляващ. Alfa 159 е много по-практична и тиха в сравнение с предшественика си 156."
                Наистина това е най-тихата кола в света, просто не издава никакъв шум. Стои си на едно място и си трае.

Comment

Ха, вижте какво намерих на сайта на Милано Моторс - Цитат : "За разработването на Alfa 159 са вложени над 900 млн. евро и усилен изследователски труд в продължение на 50 месеца. Резултатът е впечатляващ. Alfa 159 е много по-практична и тиха в сравнение с предшественика си 156."
                  Наистина това е най-тихата кола в света, просто не издава никакъв шум. Стои си на едно място и си трае.
                  купете си шумен китайски мерцедеспоне няма да му затягаш болтчетата като го купиш в магазинаи поне ще движи повече от вашия "паметник"
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Аааа ма той вече не е наш тоя паметник - ще връщат пари, па който иска да го взима и да го " кара " .

Comment

купете си шумен китайски мерцедеспоне няма да му затягаш болтчетата като го купиш в магазинаи поне ще движи повече от вашия "паметник"
                      Колега ако обичаш стига си плюл в този форум просто престани да пишеш в него и не се надявяй някой да ти купи ксеноните с този тон.....!?Като не ти харесва марката стига си писал и си се обяснявал и убеждавал каква е алфата което мисля тук се знае няма да отвориш очите тук на всички да подкарат мерцедес или субаро просто не се хаби нервите няма смисъл карай си квото ти е кеф и това стига си плюл марката не е приятно да знаеш държиш се като хлапак а мисля че си голям човек.Тук си има фенове от които ти не си защото да караш алфа не е лесно и не е за всеки определено за теб не е -но ако обичаш не разваляй кефа на феновете които обичат марката......!?
                      На много хора тук не им пука колко им струва алфата просто обичат марката и карат алфа ако не си разбрал.аз също можех да подкарам като твойта скучна очиларка даже за по малко пари но уви немах късмет подкарах 159.
                      Поздрави
                      Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 23:01.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Диляне, нали не сравняваш Алфа със Субару? .......... не, сторило ми се е. извинявай. А и друго - пиши грамотно, има препинателни знаци и пунктоация. Изречението се започва с главна буква.

Comment

Диляне, нали не сравняваш Алфа със Субару? .......... не, сторило ми се е. извинявай. А и друго - пиши грамотно, има препинателни знаци и пунктоация. Изречението се започва с главна буква.
                          Не сравнявам спокойно ама ти пък кога си имал или пък карал алфа или шефа ти е дал да я закараш до сервиза и вече разбираш от паметни алфи да питам аз.........!?неграмотен съм за тва пиша така междудругото от теб се уча колега.и още нещо колега не се притеснявай толкова за парите на шефа си защото на дали на него му пука толкова дали ти стига заплата до колкото ти се притесняваш за колата му ..........сори амма ми писна от такива като вас философи тука и не се сдържах.
                          Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 10:17.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Колега, разбирам те, че си афектиран и те поздравявам за това, че си си потърсил правата и то успешно, ама кажи само какво общо имат качествата на колата с качествата на вносителя и на фирмения сервиз?
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Приятелю ,моля те дай една ,две снимки на тоя паметник дето му викаш ,ама гледай да са с дата ,че нещооооо мноооого ме съмнява истинността на твоите твърдения и личност
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Fiat Bravo II 1.4 90hp
                              sigpic
                              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Защо да не сравнява,всички знаем що за коли са СубаруПроблема господин шофьорче,е че когато Алфа са правили спортни и всякакви коли,другите марки все още са слагали барабанни спирачки отпред
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X