If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
по добре китайски мерцедес отколкото 159 която срува 15000лв на 4год нали Мъри
А сега може да започнеш да сравняваш мерцедес с алфаама нали знаеш че извън този форум всеки ще ти се смее
по добре китайски мерцедес отколкото 159 която срува 15000лв на 4год нали Мъри
А сега може да започнеш да сравняваш мерцедес с алфаама нали знаеш че извън този форум всеки ще ти се смее
А колко да струва, като 1,9 JTDM струва 51-53 000 чисто нова?!? Тоя Мерджан за колкото и да си го купил ще струва точно наполовина след 2 години, и изобщо не ми говори за конвертируемост на марката, че леля ми вече си колекционира две С класи и едната(2001 набор) се продава от от точно 3 години, а и за втората (2003) хич не са наредили на опашка
---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:37 ----------
Стана страшна драма. Вдигна се такъв скандал, че тия ще го помнят май до края на дните си. Ако до 10 дена колата не е готова си взимаме парите и чао и никогда Алфа, никогда Италиано. Проблема е отнесен в централата на Алфа Ромео и остана още малко мъки и тегоби.
Я говори с шефа ти, като си вземете колата от сервиза, да вземе да ми го подари тоя кошник, че да ви отърва и двамата от мъките
Ха, вижте какво намерих на сайта на Милано Моторс - Цитат : "За разработването на Alfa 159 са вложени над 900 млн. евро и усилен изследователски труд в продължение на 50 месеца. Резултатът е впечатляващ. Alfa 159 е много по-практична и тиха в сравнение с предшественика си 156."
Наистина това е най-тихата кола в света, просто не издава никакъв шум. Стои си на едно място и си трае.
Ха, вижте какво намерих на сайта на Милано Моторс - Цитат : "За разработването на Alfa 159 са вложени над 900 млн. евро и усилен изследователски труд в продължение на 50 месеца. Резултатът е впечатляващ. Alfa 159 е много по-практична и тиха в сравнение с предшественика си 156."
Наистина това е най-тихата кола в света, просто не издава никакъв шум. Стои си на едно място и си трае.
купете си шумен китайски мерцедеспоне няма да му затягаш болтчетата като го купиш в магазинаи поне ще движи повече от вашия "паметник"
купете си шумен китайски мерцедеспоне няма да му затягаш болтчетата като го купиш в магазинаи поне ще движи повече от вашия "паметник"
Колега ако обичаш стига си плюл в този форум просто престани да пишеш в него и не се надявяй някой да ти купи ксеноните с този тон.....!?Като не ти харесва марката стига си писал и си се обяснявал и убеждавал каква е алфата което мисля тук се знае няма да отвориш очите тук на всички да подкарат мерцедес или субаро просто не се хаби нервите няма смисъл карай си квото ти е кеф и това стига си плюл марката не е приятно да знаеш държиш се като хлапак а мисля че си голям човек.Тук си има фенове от които ти не си защото да караш алфа не е лесно и не е за всеки определено за теб не е -но ако обичаш не разваляй кефа на феновете които обичат марката......!?
На много хора тук не им пука колко им струва алфата просто обичат марката и карат алфа ако не си разбрал.аз също можех да подкарам като твойта скучна очиларка даже за по малко пари но уви немах късмет подкарах 159.
Поздрави
Диляне, нали не сравняваш Алфа със Субару? .......... не, сторило ми се е. извинявай. А и друго - пиши грамотно, има препинателни знаци и пунктоация. Изречението се започва с главна буква.
Диляне, нали не сравняваш Алфа със Субару? .......... не, сторило ми се е. извинявай. А и друго - пиши грамотно, има препинателни знаци и пунктоация. Изречението се започва с главна буква.
Не сравнявам спокойно ама ти пък кога си имал или пък карал алфа или шефа ти е дал да я закараш до сервиза и вече разбираш от паметни алфи да питам аз.........!?неграмотен съм за тва пиша така междудругото от теб се уча колега.и още нещо колега не се притеснявай толкова за парите на шефа си защото на дали на него му пука толкова дали ти стига заплата до колкото ти се притесняваш за колата му ..........сори амма ми писна от такива като вас философи тука и не се сдържах.
Колега, разбирам те, че си афектиран и те поздравявам за това, че си си потърсил правата и то успешно, ама кажи само какво общо имат качествата на колата с качествата на вносителя и на фирмения сервиз?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Приятелю ,моля те дай една ,две снимки на тоя паметник дето му викаш ,ама гледай да са с дата ,че нещооооо мноооого ме съмнява истинността на твоите твърдения и личност
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Защо да не сравнява,всички знаем що за коли са СубаруПроблема господин шофьорче,е че когато Алфа са правили спортни и всякакви коли,другите марки все още са слагали барабанни спирачки отпред
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment